Миро Р.

Само за около месец Миро вече постигна първата си цел- -12 кг. Поздравяваме те за удивителните резултати и продължаваме смело напред заедно! 💪

Ето я и неговата история:

“Казвам се Мирослав и работя като търговски представител. Винаги съм бил активен човек, спортувал съм предимно футбол, също съм ходил и известно време на фитнес. В последните години обаче деня си го прекарвам основно седнал в колата или офиса и движението стана все по-малко, храненето все по-нередовно и нездравословно. Логично качих доста килограми, общо взето спрях да се чувствам добре физически и психически.

Усещах, че все повече навлизам в някакъв застой и посредственост. За разлика от повечето хора, които тренират тук, аз съвсем случайно попаднах на ProjectFit – Пълна промяна в социалните мрежи. Хареса ми цялостната концепция на програмата и това, че променя цялостното ти мислене и разбиране за нещата съврзани с тялото ти, начина ти на хранене и въобще за възприятието на света. Въпреки, че както вече повечето са разбрали -не съм от най-разговорливите хора 😃, искрено се наслаждавам на тренировките и на постигнатите резултати, мисля си, че и тялото ми се наслаждава на промяната. Но най-вече на факта, че се разтоварвам.”

Споделете във Facebook
Споделете в Twitter
Споделете с Linkdin
Споделете с Pinterest