Стелияна

-10 кг.! За 60дни!

Днес ви представяме една лавина от позитивизъм, борбеност и амбиция- Steliyana Petkova. Гордеем се с теб, прекрасно момиче! Благодарим за доверието и последователността във всяко твое действие по пътя нагоре!

Ето и нейната история, представена така, както самата тя ни я презентира:

“Здравейте, казвам се Стелияна и от три месеца тренирам с ProjectFit. По професия съм медицински козметик и това да се развивам в тази сфера е сбъдната мечта за мен!

Ежедневието ми е доста натоварено, работя много и не ми остава достатъчно време да се погрижа за себе си. Цял ден съм права, но не се движа особено. Поради липсата на достатъчно време се придвижвам основно с колата и много рядко пеша. С няколко думи преди да започна с Project fit водех застоял начин на живот. Понякога нямах време за хапване и затова действах набързо, на крак, а вечер се отпусках и наваксвах за целия ден…

Докато неусетно напълнях много, спрях да се харесвам, не се чувствах добре в тялото си. Дрехите започнаха да умаляват, а килограмите и комплексите да растат все повече и повече. Изморявах се дори и при най-леките натоварвания – изкачването на стълбите на работа например 🙂 . Тогава си дадох сметка, че не мога да продължавам повече така.

Следя Project fit от много време и винаги съм се възхищавала на тяхната работа и на волята на техните клиенти. Много дълго се канех да започна тренировки с тях, но все отлагах и се оправдавах с това че времето не ми стига.
Виждайки резултатите на мой много близък приятел и мои клиенти, благодарение на Project fit се мотивирах много и аз да опитам.

Наистина не съм очаквала, че е възможно да постигна такива резултати още от първия месец и да имам такава воля, мотивация и желание за тренировки. Всеки свален килограм ме мотивираше все повече и повече.

Днес съм повече от решена да продължа, предвид промяната и осезаемите резултати.

Доволна съм, щастлива съм, мотивирана съм, имам по-голямо самочувствие и съм горда със себе си, както и благодарна за професионализма и куража за промяна, които ми осигурява екипът на Project fit!”

Споделете във Facebook
Споделете в Twitter
Споделете с Linkdin
Споделете с Pinterest