Код на продукта: 0016
Наличност: В наличност
29.00 лв.

Количество:

Icon Попитайте за този продукт

Трибулус+Гинко 

• • • •  ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • • •


Какво е Трибулус + Гинко ?

Трибулус + Гинко е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби) и Ginkgo Biloba ( Гинко Билоба )Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена суровина, която е с уникален фитохимичен състав.Успешно съчетавайки екстракт, технология и професионализъм, нашият екип успява да разработи Трибулус + Гинко и да постигне, само в една опаковка от 100ml., максимална концентрация на полезни вещества.

Как действа?

Трибулус + Гинко стимулира производството на два гонадотропни хормона: Лутеинизиращ (LH) и Фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон е пряко отговорен за производството на тестостерон, като покачва неговите нива в рамките на физиологичните граници. От своя страна пък, фоликулостимулиращият хормон регулира узряването на сперматозиодите в тестисите.Обогатяването с Гинко подобрява в пъти кръвообращанието на цялото тяло .Клинични изследвания показват, че употребата на Трибулус + Гинко увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. Затова екстрактът се препоръчва при някои форми на безплодие.

Трибулус + Гинко и по-високите нива на тестостерон и подобрено кръвообращение означават:

·         По-висока потентност.

·         По-бързо възстановяване след тежки физически и психически натоварвания.

·         Подобрява паметта и мозъчните функции.

·         По-голяма издръжливост.

·         По-лесно натрупване на мускулна маса.

·         По-малко количество мазнини.

·         По-голяма увереност в своето ежедневие.

За съжаление след определена възраст, индивидуална за всеки организъм, (но най-често това започва след 30-та година) нивото на тестостерон започва постепенно да спада.
Това води след себе си редица неблагоприятни ефекти като:

·         намалена потентност

·         проблеми с простатата

·         депресивни състояния

·         Трибулус + Гинко е един от начините те да бъдат преодолени!

·         Прием:

*30+ След 30+ годишна възраст производството на тестостерон започва постепенно да намалява.Тук на помощ идва Трибулус + ГинкоДостатъчно е да се приема по два пъти на ден по 3ml. (1 капачка) в период не по-дълъг от 12 часа . Продължителността на циклите може да са от по 2 месеца с почивка 2 до 3 седмици.
*40+ След навършването на 40+ през първия месец приемът може да се увеличи до 3 пъти дневно по 3ml. (1 капачка).През втори и трети месец приемът се намалява до 2 пъти дневно по 3ml. на 12 часа.
*50+ След навършване на 50+ години ползата от прием на хранителна добавка Tрибулус + Гинко започва да става все по-необходим.Свойствата му са много подходящи за хората в тази възраст.Спомага за намаляването на холестерола в кръвта.Има антибактериално и диуретично действие.Препоръчително е през целия период на прием (до 3 месеца) да се приема по 3 пъти на ден по 3ml.(1 капачка)след храна.

Трибулус + Гинко За жени:

Екстрактът от Трибулус + Гинко действа целебно не само при мъжете, но и при жените .
Още от дълбока древност билката намира широко приложение в различни аспекти на женските неразположения.

·         Има уникалното свойство да регулира хормоните.

·         Спомага за облекчаването на менструалните болки.

·         Повишава нивото на естрогена.

·         Забавя процесите на стареене.

·         Трибулус + Гинко може да намери приложение и при някои форми на безплодие.

·         По естествен начин регулира мастната обмяна,като по този начин възпрепятства складирането на излишни мазнини. А това е незаменим помощник в борбата с излишните килограми.

Трибулус + Гинко за спорта:

При използването на екстракта от атлети, спомага за:

·         Покачване на мускулна маса

·         Увеличаване на силата и издръжливостта

Обогатяването с Гинко Билоба на Трибулуса повишава синтеза на АТФ в организма. Повишени нива на АТФ в организма означава и повече енергия за мускулни съкращения.
Трибулус + Гинко може да бъде 100% натурална алтернатива на анаболните стероиди.
Това се получава, благодарение на естественото влияние на Трибулус + Гинко върху нивата на тестостерона. Нарасналото ниво на тестостерон, несъмнено води до повишаването на спортните резултати .

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!