Здравейте!

Казваме се Станислав и Аделина.

Oснователи на ProjectFIT и единствената двойка персонални фитнес треньори, която работи в екип и предлага услугите си на пазара в България. Освен любовта ни един към друг, нас ни свързва любовта към България и любовта към спорта и здравословния начин на живот, които без съмнение са и част от причините за силната връзка помежду ни.

Уважаеми клиенти и приятели!

Приятно ни е да споделим с Вас нашата история!

*По професия сме фитнес треньори и експерти по хранене, а нашето призвание е да помагаме на хората подобрявайки тяхната форма и качество на живот използвайки най-съвременните фитнес похвати и стратегии.*

След близо 5 години престой в Германия, ние решихме да се върнем в родния ни град Варна и да продължим да се развиваме професионално, осъществявайки дългогодишно плануваната ни мечта - а именно създаването на ProjectFIT.

Какво е ProjectFIT?

ProjectFIT е нашият фитнес бранд комбиниращ услуги, засягащи всичи сфери на здравословния начин на живот. Разполагаме с фитнес студио, където провеждаме нашите персонални тренировки. Създаваме хранителните режими и спортните програми подхождайки напълно индивидуално към всеки един клиент. Магазинът ни ProjectFIT - за спортни и здравословни храни, хранителни добавки, билки, чай, мед и пчелни продукти е отворен за Вас от Понеделник до Събота.

Ние сме и едни от първите, които интегрират спорта SUP (Stand Up Paddel) и провеждат уроци за деца и възрастни.

Защо тук а не навън?

Не, че не водихме щастлив начин на живот в Германия, но с риск да прозвучи клише - ние носим България в сърцата си и мислим, че мястото на всеки човек е там, където се чувства истински значим, важен и полезен!

За кого са предназначени услугите ни?

Кръгът ни от различни клиенти е голям и обхваща много групи възрасти, професии и казуси. Без значение дали това са хора желаещи да променят своята визия, форма или качество на живот, ние се отнасяме еднакво към всеки един клиент с нужното внимание и професионализъм.

Роден съм във Варна и израснал тук, край морето. Още от детските ми години съм закърмен със спорт, като на 7 годишна възраст се записах на тренировки по футбол и за 5 години обиколих повече от детски школи в града.На 14 годишна възраст спрях с футбола и спорта като цяло.Бях наивен тийнейджър, който си мислеше, че всичко знае и всичко може. Естествено, бързо бях свален обратно на земята.. или може би не чак толкова бързо......На 17 години преоткрих спорта в лицето на фитнеса и до ден днешен, вече близо 8 години не спирам да тренирам и да развивам спортната си форма по естествен и здравословен начин. През 2014 година изкарах първия си лиценз за „Фитнес треньор и диетолог“ при най-известния, доказал се фитнес специалист и биолог в България – Белчо Христов. Същата година, непосредствено след дипломирането ми при Белчо, заминах за Германия и се лицензирах като фитнес треньор отново... Този път зад граница, изкарвайки немския „Б лиценз“ за фитнес треньор.През месец Юли 2015 завърших едногодишно образование в Германия по дуален модул в професионално училище „SBZ Saalfeld- Rudolstad, Deutschland” с професия „Спортен и фитнес мениджър“.Последваха 3 години работа в Германия в различни фитнес студиа, стотици консултации, хранителни режими, фитнес програми, проведени персонални тренировки и 100% доволни клиенти.Февруари 2018 се завърнах обратно в България заедно с моята приятелка и спътник в живота Аделина, като на 16ти Юли 2018 стартирахме ProjectFIT - нашата дългопланувана мечта!

Това всъщност не е краят! Тук следва продължението на твоята история и ние се надяваме да позволиш точно ние, да сме част от нея.