Код на продукта: 0039
Наличност: В наличност
99.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Icon Попитайте за този продукт

Battery Gainer е хранителна добавка за възстановяване след тренировка, която дава на трениращия всичко, от което има нужда в този така важен момент за тялото.  Battery Gainer подобрява качеството на възстановяване, подпомага увеличаването на теглото, повишава енергията и дава сила.

Battery Gainer се състои от 76% въглехидрати и 16% суроватъчен протеин. Battery Gainer съдържа лесно усвоими съставки, които биват абсорбирани бързо и ефективно от мускулите. Battery Gainer е подсилен с допълнителни количества Л-глутамин, Л-левцин , креатин монохидрат и диетични фибри.

Battery Gainer е най-добрият продукт на пазара, когато става дума за покачване на тегло. Battery Gainer е подходящ и за хора, които имат нужда от големи дози енергия по време на натоварвания. Комбинацията на протеин и въглехидрати в различни форми и скорост на усвояване, дава възможност да получите максимума след тренировка. Задачата на въглехидратите във формулата е да снабдяват мускулите с енергия и да ги предпазят от разпад. Протеинът, вложен в Battery Gainer, има ролята на „строител” на мускулите след тренировка, което прави Battery Gainer завършен продукти и идеален избор не само за прием след силови спортове,но и за всички видове спорт, където се изисква висок енергоразход.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!