Код на продукта: 0047
Наличност: В наличност
24.00 лв.

Количество:

Icon Попитайте за този продукт

Battery Omega 3 е здравословен източник на Омега-3 мастни киселини, извлечени от рибено масло. Доказани са редица ползи от приема на рибеното масло, като се започне от подобряване общото здраве на организма.  Полиненаситените мастни киселини съдържащите се в рибата са съществено важни за човешкото здраве и не се произвеждат от организма, затова е необходимо да се набавят чрез хранителни добавки и храна. Повечето хора не приемат необходимото количество Омега 3 (например ядат прекалено малко риба). Точно тогава на помощ идва Battery Omega 3.


Battery Omega 3 има много по-високо съдържание на Омега-3 мастни киселини от стандартните Omega 3 хранителни добавки предлагани на пазара и освен това е с доказан произход от надеждни европейски доставчици. Всяка капсула съдържа концентрирани Омега 3, богати на незаменими мастни киселини EPA, DHA, и DPA извлечени единствено от риби богати на мазнини, обитаващи студени сладководни басейни.


EPA и DHA осигуряват множество научно доказани положителни ефекти признати не само от традиционната медицина, но и от Европейския орган за безопасност на храните.
Съдържащите се Омега-3 мастни киселини в Battery Omega 3 могат да бъдат само допълнение към хранителния режим.

  • Battery Omega 3 е произведен със 100% говежди желатин
  • Battery Omega 3 не съдържа допинг субстанции    

 

Начин на употреба:

Приемайте 1 капсула три пъти дневно по време на хранене. За най-добри резултати комбинирайте с Battery VIT&MIN.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!