Код на продукта: 0019
Наличност: В наличност
29.00 лв.

Количество:

Icon Попитайте за този продукт

100% Цейлонска Канела 

29.00 лв.

• • • •  ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • • •

Знаете ли, че: Самия аромат на подправката или
дъвченето на канелена дъвка е достатъчно, 

за да се засили мозъчната активност ?

Заради специфичния си силен аромат и вкус, канелата придава екзотика и свежест на храната и така намира широко приложение, като подправка в кулинарията. Но още отдавна, тя започва активно да се прилага и като средство за защита на организма от настинки, болки в стомаха и редица други неразположения.

 В наши дни, употребата на канела може да се използва като вкусен, лесен и достъпен начин за укрепване на цялостното здравословно състояние. Оптимален вариант за това, може да е приемът и под формата на капсули или таблетки. По този начин организмът ни получава равномерни дози от точното количество канела на ден, необходими му за силен и стабилен имунитет.

Защо 100% Цейлонска Канела ?

Най – разпространените и употребявани видове канела  днес са: цейлонската канела (наричана още същинска канела – Cinnamomum verum, с произход Шри Ланкаи  китайската канела (канела касия – Cinnamomum cassai, с произход Китай).

Освен по цвят, мирис и вкус, тези две разновидности имат и една друга основна разлика помежду си. Това е  количественото съдържание на кумарин в тях. Кумаринът пречи на протичането на нормалната дейност на черния дроб и бъбреците (да пречистват  и изхвърлят токсините от организма).

В големи количества, той може дори да има токсичен ефект върху тях, а оттам и върху целия организъм. В цейлонската канела съдържанието на кумарин е в изключително минимално количество (около 1000 пъти по –малко, в сравнение с китайската канела). Това е и причината,Цейлонската канела да е много по – ефективна  и ползотворна за организма.

За какво спомага приема на  помага 100% Цейлонска канела всеки ден ?

·         Подобрява храносмилането и ускорява метаболизма. Богата е на фибри.

·    Спомага за отделянето на стомашни сокове, предпазва от подуване и симптом на раздразненото черво.

·         Ефикасно средство за борба с излишните килограми, като улеснява обмяната на мазнините.

·         Мощен имуностимулатор.

·         Има силно антибактериално, противовъзпалително действие и лек сгряващ ефект, поради което е активен елемент за предпазване от настинки и грип.

·         Намалява нивата на кръвната захар.

·         Нормализира нивата на лошия холестерол.

·         Спомага за понижаване на високо кръвно налягане и главоболие.

·  Подходяща за диабетици и за хора предразположени към диабет, тъй като контролира производството на инсулин.

·         Има силно антиоксидантно действие, спомага за намаляване образуването на

·         свободни радикали в тялото, които увреждат клетките.

·         Облекчава ставни болки, тъй като съдържа манган, който е важен за здравината на костната тъкан.

·         Намалява менструалните болки и спазми.

·         Стимулира мозъчната дейност, има ободряващ и освежаващ ефект.

·   Има антисъсирващо свойство за кръвта. Така спомага за подобряване на кръвообръщението, предотвратява образуването на тробми и  пази сърдечно – съдова система.

100% Цейлонска Канела за по-добра спортна форма:

Цейлонската канела има свойството по-ефективно да ускорява обмяната на мазнините, тяхното разграждане и изхвърлянето им от тялото, вместо да се натрупват в клетките. Подобрява усвояването на храната, тонизира и стимулира физическата активност. Ускорява кръвообръщението и спомага за достигането на повече  кислород до мускулите.

Нормализира кръвната захар, и така не кара организма да чувства преждевременен глад, въпреки по- големия разход на енергия при трениращи. Ускорява метаболизма и спомага за поддържането на нормални алкални нива, въпреки приема на храни с по-висока киселинност (например различните видове месо – със средно до високо ниво на киселинност).

По този начин, в комбинация с подходящ хранителен режим и физическа активност, Цейлонската канела може да улесни постигането и поддържането на желаното тегло, тяло и спортна форма.

Прием на 100% Цейлонска Канела (Кан – 400):

За най-добри резултати – достатъчно е да се приема 2 пъти на ден по една капсула след храна.

Препоръчителен период на прием:  За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца.След период на почивка от 2 седмици цикълът може да се повтори.

Период на прием след отваряне на капачката: 2 месеца. Добре е да се съхранява в хладилник.

·         Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.

·         При проява на странични ефекти,прекратете приема незабавно.

·         Ако страдате от хронични заболявания,консултирайте се с личния си лекар преди употреба.

Внимание: Да не се използва от хора, приемащи лекарства за понижаване нивата на кръвна захар или такива за разреждане на кръвта, тъй като канелата притежава същите свойства и може да доведе до нежелани реакции.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!