Спортна зала “Физическа култура” е единствена по рода си. Проектът няма аналог не само у нас, а и по света.

Тренировките във “Физическа култура” са следващо ниво в спортната активност.

Всеки, който се запише ще бъде научен да познава тялото си по един нов начин и да кали психиката си. Тук не преподаваме само тренировки за тялото, но и за ума.

Тренировките представляват комбиниращ комплекс от фитнес, CrossFit, HIIT, кардио и кондиционни активности.

Всеки, който стане част от нашия тийм ще премине през измерване с телесен анализатор TANITA и ще получи насоки за здравословно и подходящо за целта му хранене.

При стартиране всеки трябва да покрие 11 норматива за сила, ловкост, пъргавина, издържливост и сила на психиката. Тренировките са групови с изграждане на колективен тренировъчен дух, а залата е пригодена специално за новия вид активност, която предлагаме на вашето внимание. Дебело подчертаваме, че са подходящи както за напълно начинаещи, така и за напреднали, като групите са изцяло съобразени с физическата подготовка на всеки един. 

Тренировките са с продължителност 1 астрономически час и започват съответно сутрин в  8:00 ч. и 9:00 ч. и следобед в 18:00 ч. и 19:00 ч.

За да стартирате е необходимо единствено да заявите желанието си със съобщение във фейсбук или инстаграм страниците ни или да се обадите на тел. +359 89 7297883 (Станислав Златарев) или +359 87 8455356 (Димо Кръстев).

Адресът е ул. Петко Ю. Тодоров 56.

Цени:

Единична тренировка - 25 лв.

Месечен тренировъчен абонамент плюс насоки за хранене - 200 лв.

Изготвяне на индивидуален хранителен режим - 100 лв.

Бъдете готови за изпитание на ума и тялото и да се изправите срещу най-страшния си опонент- самият себе си!

И за финал ще ви припомним нещо, което често казваме на нашите клиенти, когато започват да тренират при нас- най-важната крачка вече е направена с вдигането на телефона и показването на желание за промяна. :))))