Код на продукта: 0277
Наличност: В наличност
119.99 лв.

Възможни варианти

Количество:

Icon Попитайте за този продукт

Battery Hydrowhey Hardcore се получава чрез процеса на хидролиза, който разгражда целите молекули протеин, до по-малки молекули, наречени пептиди, които по-лесно и по-бързо се абсорбират и се транспортират в кръвта, мозъка, мускулите и останалите тъкани в тялото. В производствения процес се изолира хидролизиран суроватъчен протеин, за да се отстрани излишната лактоза, холестерол, въглехидрати и мазнини. Резултатът е продукт, който е ултра чист и "светкавично" усвоим, способен да захрани мускулите ви лесно и бързо, поддържайки растежа и мускулната ви маса.
Пептидите, които са са по-лесно усвоими са по-подходящи и за хора, които имат проблем с краве мляко или имат непоносимост към лактоза. За да се гарантира безопасното използване на Battery Hydrowhey Hardcore от алергични към лактоза хора, към формулата е добавен ензимът Лактаза, който допринася за разграждането на лактозата и помага за премахването на дискомфорт като коремни болки, спазми, подуване на корема и др.
Всяка доза от Battery Hydrowhey Hardcore ви набавя 22гр чист хидролизиран бързоусвоим протеин!
Battery Hydrowhey Hardcore е перфектната добавка за всички активни хора, които търсят най-чистия протеинов източник и е безопасен избор за тези, които имат непоносимост към лактоза или имат алергия към краве мляко.

Начин на прием: Разтворете 1 доза (30гр) в 200-300мл вода или мляко. Приемайте от 1 до 3 дози дневно. За предпочитане след тренировка, сутрин или преди тренировка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!