Мариела Георгиева

Online треньор и специалист по хранене

Аз съм Мариела и съм Online треньорът на Projectfit- Пълна промяна. Изготвям хранителни режими, провеждам хранителни обучения и давам насоки за по-качествен и осъзнат избор на храни. Като човек минал през всички крайности, сега съм ориентирана към търсенето и намирането на БАЛАНСА в живота! Този път е дълъг, понякога изтощителен, но си заслужава.
Определям се като оптимист, ентусиаст, пътешественик, търсещ и намиращ човек.
Стремя се винаги да гледам от позитивната страна нещата и да намирам начин, а не оправдания. Когато искаш нещо силно- няма граници! Това е движещата сила в живота ми. Вярвам, че с постоянство може да се постигне всичко. Интересувам се от психология, себепознание, самоусъвършенстване и постигане на душевен мир. За мен е важно изграждането на здравословни навици в дългосрочен план и установяване на здравословна връзка с храната. Без крайности и лишения. Без добри и лоши храни.
Сертифициран фитнес инструктор към Академията на Strong by science и инструктор по групови занимания към Европейската фитнес академия.
Тук съм, за да ви покажа, че може да хапвате всичко, което искате и да постигнете мечтаните резултати! Ако все още се чудите как – ПРИСЪЕДИНЕТЕ се към нас!
Заедно ще определим вашите цели и ще начертаем план за действие! За мен приоритет е индивидуалният подход, както в храненето, така и в тренировките.
И ЗАПОМНЕТЕ: ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО- СТИГА ДА ВЯРВАШ СИЛНО В НЕГО!