Код на продукта: 1113
Наличност: В наличност
99.00 лв.

Количество:

Icon Попитайте за този продукт

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТРЕНИРОВЪЧНАТА ПРОГРАМА НА ProjectFIT?

Тренировъчните програми на ProjectFIT представляват, строго индивидуални фитнес стратегии и планове, изцяло създадени на база, Вашият пол, възраст, телосложение, моментна форма и лайфстаил. Всеки елемент на тренировъчната програма е подробно описан с ясни указания за спазване. Всяка програма има предварително обсъден и зададен времеви период, по време на който ще получавате пълната ни подкрепа и възможността за постоянна връзка с нас.

Не се колебайте да зададете Вашия въпрос по всяко време - 7 дни в седмицата, за да може бързо и навреме  да се изчистят бъдещи недоразумения и при нужда да се направят нужните корекции.

Всеки тренировъчен план съдържа голямо количество информация, свързана с правилното изпълнение на фитнес тренировките (времетраене, упражнения, серии, повторения, времена за почивка, дишане, фитнес похвати и др.)


КАК СЕ ПРОЦЕДИРА

-При закупуването на услугата, на Е-мейл адреса Ви ще получите анкетна бланка (въпросник).

-Попълвате я и изпращате обратно на адрес team@projectfit.bg


-Чрез анкетната бланка ние събираме нужната информация за Вас*, Вашия начин на живот, момента Ви форма и други


-Тренировъчния план се съставя до 3 работни дни, след което можете да започнете да го прилагате.


*За повече информация за потреблението на лични данни посетете: https://projectfit.bg/index.php?route=information/information&information_id=3

СЪДЪРЖАНИЕ НА ТРЕНИРОВЪЧНИЯ ПЛАН

-Цел и времеви период

-Седмичен план/месечен план

-Тренировъчен план - по дни

-Тренировъчен дневник

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ТРЕНИРОВЪЧНАТА ПРОГРАМА: 60 ДНИ

*След изтичане на периода са  нужни  частични корекции или цялостна замяна (в зависимост от постигнатите резултати)

*По време на изпълнение на тренировъчната програма  е възможно изникването на належащи промени и корекции. При нужда услугата ще бъде извършена напълно безплатно от екипа ни. 

*Екипа на ProjectFIT не носи никаква отговорност за ефективността на изработената от нас тренировъчна програма, ако тя бъде неправилно приложена или изменена от Вас или от трети лица.

*Екипа на ProjectFIT не носи никаква отговорност за ефективността на тренировъчната програма след изтичане на времевия период, за който е предназначена.

*Не забравяйте, че тренировъчната програма е създадена по Ваш модел, на база Вашите индивидуални възможности. Екипа на ProjectFIT не носи абсолютно никаква отговорност за ефекта на програмата върху трети лица, ако същите бъдат тренирани по нея.

ВЪПРОСИ ОТНОСНО УСЛУГАТА

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон

052/ 800 855

Или да ни пишете през формата за контакти.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!