Код на продукта: 0269
Наличност: В наличност
24.49 лв.

Количество:

Icon Попитайте за този продукт

Battery Nutrition Sugar FREE Sugar е идеалният подсладител за всички, водещи здравословен начин на живот. Battery Sugar FREE Sugar съдържа в себе си единствено и само еритритол - естествено срещащ се захарен алкохол, който се намира в телата ни, както и в плодове, зеленчуци и определени ферментирали храни като соевия сос. Той е естествен подсладител с перфектен мек сладък вкус и съдържа 0 калории. Тъй като гликемичния му индекс е 0, той няма да доведе до увеличаване на инсулина и няма да увеличи калорийния ви прием! Проучванията показват, че за повечето хора е много лесно усвоим.
Battery Sugar FREE Sugar се прави от растения. Той е идеален за вегетарианците и се класифицира като естествена захар, тъй като присъства в плодовете и зеленчуците и извличането му за промишлено производство е посредством биотехнология. За неговото извличане се разчита само на физични процеси, а НЕ на химични.

Еритритолът не води до покачване на инсулина! Това го прави безопасен за хора с диабет. Изследванията показват, че приема му няма никакъв инсулинов отговор и няма ефект върху триглицеридите, холестерола и други биомаркери.


Еритритолът предпазва от кариеси! Захарта в устната кухина води до развитие на бактерии, които разрушават зъбния емайл. Еритритолът неможе да бъде "изяден" от тези бактерии и по-този начин той предпазва зъбите от образуване на кариеси. Според 3-годишно проучване с 485 деца в училищна възраст, еритритолът има по-защитни качества срещу кариес от ксилитола и сорбитола.

Еритритолът няма отрицателен ефект върху храносмилателната ни система. Много заместители на захар предизвикват проблеми с храносмилането. Еритритола от своя страна е най-поносимия полиол в природата.
Според последни проучвания, еритритолът намалява втвърдяването на артериите.

Еритритолът има много по-добри качества спрямо другите подсладители. За разлика от изкуствените подсладители, еритритолът може да се използва за приготвяне на храни, които изискват висока температура като например печене и кипене. С него можете да направите познатите си ястия с по-малко калории и същия превъзходен вкус.

Начин на прием: Battery Nutrition Sugar FREE Sugar е натурален и сладък, той е идеалният заместител на захарта! Няма нужда да използвате рафинирана захар никога вече!
Можете да замените захарта в ежедневието си с Battery Sugar FREE Sugar!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!