Диан

Днес ви представяме Диан- една чудна амалгама от амбиция, хъс, желание за победа и всичко това придружено с голямо добро сърце! Клиенти и приятели като Дидо са онзи движещ механизъм, който ни кара да вървим напред и да обичаме работата си. Благодарим ти за доверието и приятелството!

Диан тренира в ProjectFit от 3 месеца с пакет “Gold” с главния ни треньор Станислав Златарев. Резултатите са зашеметяващи!

Ето и историята на Дидо, разказана от самия него:

“Здравейте, аз съм Диан, и въпреки че не съм роден във Варна, си я заобичах като роден град докато следвах бакалавъра си в МЕИ(ТУ-Варна). По време на пандемията получих възможност за връщане в града, събрах си багажа и с усмивка казах сбогом на София. 🙂

Спортът е бил дълго време част от ежедневието ми, тренирал съм футбол около 10 и плуване 5 години, но започвайки работа свързана с целодневно стоене на стол, неусетно се превърхнах в човек със застоял начин на живот, а резултатът беше хроничен стрес.

Търсейки подобрения в живота ми реших, че фитнесът ще е добър отдушник на напрежение и така, около 2години, не успявах да изградя дисциплината и постоянството, които са нужни за положителна промяна.

В този момент, попаднах на ProjectFIT и всичко изглеждаше страхотно на „хартия“, което ме накара да се обадя на Станислав и да обсъдим възможностите които имам.
С негова помощ успях да намеря нужната мотивация да не пропускам тренировка (всички оправдания отпаднаха, знаейки че някой специално ме чака да тренирам) и да започна да обръщам внимание на това с какво се храня (казах чао на 90% диета от junk).

Това което беше на „хартия“, за моя огромна и много приятна изненада, беше една фракция от реалността – Станислав вече е 3 месеца неотлъчно до мен по пътя ми, не само като треньор, но и като човек, и добър приятел.

Пътят който имам да извървя е дълъг, но вече не изглежда толкова трънлив и невъзможен с него и „семейството“ в залата.

Благодаря на целият екип на ProjectFIT за подкрепата и човечноста, моите успехи са и ваши!”

Споделете във Facebook
Споделете в Twitter
Споделете с Linkdin
Споделете с Pinterest