Код на продукта: 124
Наличност: В наличност
299.90 лв.

Количество:

Icon Попитайте за този продукт

Закупувайки “Silver Membership” получавате изграждане на тренировъчна стратегия и стратегия за хранене, изготвена от главния треньор, експерт по спортно хранене на ProjectFIT Станислав Златарев.

Какво включва тази услуга?

- Провеждане на персонални тренировки в частен фитнес при спокойна работна атмосфера. 

- Тренировъчна програма, съобразена изцяло с Вас, Вашето ежедневие и физическа подготовка. 

- Одит и корекции по тренировъчната стратегия.

- Измерване с телесен анализатор "TANITA" на всеки две седмици, с цел проследяване прогреса на клиента.

- Тренировки с четири различни треньора. 

- Изготвяне на индивидуален хранителен план:     

Хранителният режим  на ProjectFit представлява строго индивидуална фитнес стратегия, изцяло създадена на база Вашия пол, възраст, телосложение, моментна форма и лайфстаил. Всеки елемент на хранителния режим е подробно описан с ясни указания за спазване. Приложените съвети и похвати в режима са гаранция за най-ефективно изпълнение на диетата Ви и извличане на абсолютния максимум от нея. Всеки хранителен план съдържа информация относно хранителните продукти, приложени в него, разпределението на дневните дажби, времеви паузи между храненията, съвети за най-лесно приготвяне и организиране на порциите и др. 

- Одит и корекции по хранителня план 

- Поддържане на връзка с екипа ни и получаване на пълна подкрепа по време на изпълнение на фитнес стратегията във времето извън залата.

 

Как процедираме?

Стъпка 1

След предварително направена уговорка, ще бъдете поканени на място в залата ни, където ще се запознаем лично, и подробно ще обсъдим всичко, което интересува Вас и нас относно стартирането на тренировки. Ще Ви бъде изпратена анкетна бланка, чрез която си набавяме необходимата информация за изграждането на фитнес стратегията. Анкетните бланки на клиентите се съхраняват в архива на ProjectFIT, съгласно с регламента за лични данни и не са достояние на трети лица.

Стъпка 2

Измерване с телесен анализатор "TANITA"

Следва измерване на телесна маса с уред (общо тегло, %мазнини, %мускулна маса, %вода в тялото, скорост на метаболизма и др)

За да е максимално точно измерването, от 6 до 8 часа преди това не трябва да се консумират храна и вода. Практиката ни е показала, че е най-удобно то да се случи рано сутрин, след ставане от сън. Продължителността на измерването трае не повече от 5 минути. След събиране на цялостната информация следва обсъждане и задаване на реална цел и времеви период за достигането й.

Стъпка 3

След Стъпка 1 и Стъпка 2 се уговаря най-удобния час за Вас, за провеждане на тренировките в залата.

Честито! Вече сте част от семейството на ProjectFIT!

 

Как протичат тренировките?

- Тренировките се провеждат във фитнес зала на ProjectFIT, която е пригодена за аеробни и анаеробни тренировки, съобразени изцяло с индивидуална за всеки клиент методика.

- Тренировките могат да бъдат: силови тренировки, кардио тренировки, HIIT Тренировки, класически фитнес тренировки и др.

- Тренира се само с един клиент (по изключение двама) в рамките на една тренировка.

- Продължителност на тренировките от 60 до 90 минути (в зависимост от целта и възможностите на клиента)

- Тренировките може да се провеждат от два до пет пъти седмично (по преценка на треньора спрямо целта, физическите и времеви възможности на клиента)

Какво ни отличава от другите спортни зали и треньори?

Вашият успех е наш успех и най-добра наша реклама! Именно затова винаги подхождаме с нужното внимание към всеки един от клиентите ни. Не желаем да губим нито Вашето, нито нашето време!

Ние ви предлагаме:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

  • ГАРАНЦИЯ ЗА КОРЕКТНОСТ И СЕРИОЗНО ОТНОШЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА СЪВМЕСТНАТА НИ РАБОТА

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНОСТ.

  • ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ И ПОСТИГНАТИ ЦЕЛИ ПРИ СТРИКТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ФИТНЕС СТРАТЕГИЯ.

*Всички фитнес и хранителни стратегии се изготвят от главния треньор и експерт по хранене на ProjectFIT Станислав Златарев

За записване и допълнителни въпроси, свържете се с нас!

чрез Facebook страницата ни @ProjectFITbg

или на имейл адрес projectfit.bg@gmail.com

Очакваме ви!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!