Ивана

Страхотната Ивана и нейната 90 дневна трансформация. Преди няколко месеца тя ни потърси с молба за помощ и много скрити страхове. Беше нужен само един разговор, за да успеем да накараме това прекрасно младо момиче да осъзнае нуждата от промяна. И тя го направи по най-добрия начин! 🫶🏻

“Винаги съм била с наднормено тегло, винаги съм искала да работя над себе си, пробвалa съм с различни диети, но никога комбинация от тренировки и режим. А и никога не съм си мислила, че мога да се справя с този проблем, просто защото не съм вярвала в себе си. Не съм се отнасяла сериозно към тялото си, както би трябвало да правя. Преди оправданието беше университет от 8 ч.до 20 ч., преди месеци – работа от 10 ч.до 20.00 ч.

Една вечер се погледнах в огледалото и си казах “Крайно време е да започнеш да работиш за себе си, за своето тяло, за своето здраве, за своето щастие!”

Работя като преподавател в учебен център и на работа нямам достатъчно движение. Мислех си, че ще съм скапана след толкова дълъг работен ден, питах се как ще намирам време за тренировки…

Но след като се погледнах още веднъж в огледалото, спомням си беше 22 часа вечерта, взех телефона и звъннах на Станислав, без да се замисля.

Разбрах за ProjectFit от приятели, чиито резултати просто бяха зашеметяващи и то за изключително кратко време. Помислих си, щом могат те, мога и аз! Единственото, което ме спира съм самата аз. Казах си вече няма да действам против себе си, а за себе си! И така се свързах с екипа на Project Fit!

След срещата ми със Станислав, бях твърдо решена, че пречки няма да има…. А ако понякога има такива, то те са предотвратими! И се оказах права!

Едно огромно благодаря на Станислав и на целия екип на Project Fit за подкрепата, за вярата в мен, за непрестанната мотивация, която ми давате всеки ден! Вие променихте не само грижите, които се уча да полагам за тялото ми, но и психологическата ми нагласа!

Вече не съм напрегнатата, отпаднала и рсзтревожена Ивана, която бях преди да стана част от семейството на Project Fit!
Благодаря Ви, че работите с такава любов, такава всеотдайност, такъв професионализъм, не само защото това е Вашата работа, а защото сте решени да променяте животите на хората към една много по-добра посока! Обичам ви и за мен е чест да съм част от PROJECT FIT! 💗”

Когато получим такива думи от благодарни клиенти си спомняме защо започнахме проектът Проджект фит. За вас! ❤️

Благодарим ти прекрасна, слънчева Ивана за отношението и професионализма, с които подхождаш към всяко начинание. Продължаваме напред заедно! ✅✅✅

Споделете във Facebook
Споделете в Twitter
Споделете с Linkdin
Споделете с Pinterest