Миро М.

За по-малко от два месеца, Миро вече държи първата си грамота в ръцете и няма търпение за следващата. Поздравления и огромно браво за отдадеността и резултатите! 💚

Ето какво ни разказва той:

“Здравейте, казвам се Мирослав и съм на 27г. През месец май започна началото на моята промяна, заедно с екипа на ProjectFit – Пълна промяна.

За малко повече от месец и половина направих първата крачка за себе си, като свалих 12 килограма. Постижение, което никога досега не бях постигал. За тях разбрах от мои приятели и не се поколебах да потърся повече информация и да се свържа с тях.

В лицето на Станислав и на другите от екипа получих невероятен професионализъм и подкрепа, за да се боря с наднорменото си тегло, което ме мъчи през последните няколко години.

След операция на дясна колянна става през 2019г. и дълъг период на възстановяване, напълнях с 20 килограма. От затлъстяването получих различни заболявания, което доведе до момента на промнята през август 2022г. Тежащ 116кг., започнах да се оглеждам в интернет за различни тренировъчни и хранителни режими, които да следвам. Закупих няколко различни фитнес уреда, които използвам и до днес. След няколко месеца тренировки и различни режими успях да сваля едва 6 кг. Това ме мъчеше и натъжаваше ужасно много… И така, докато не станах част от семейството на ProjectFIT. 🍀

След срещата със Станислав веднага получих нужните подкрепа и мотивация, за да се боря с наднорменото тегло. Беше ми изготвен хранителен и тренировъчен режим и още в първите 2 седмици имаше резултат. Чувствам се много по-добре в тялото си. Много по-силен съм, по-издръжлив и още по-мотивиран за следващата крачка.

Благодаря на екипа за подкрепата през последните месеци!
Това е само началото!

It is better to conquer yourself than to win a thousand battles. Then the victory is yours. – Buddha”

Споделете във Facebook
Споделете в Twitter
Споделете с Linkdin
Споделете с Pinterest