Юлиян

Запознайте се с Юлиан! Една абсолютна машина в истинския смисъл на думата- последователен, дисциплиниран, изпипващ всеки детайл. В резултат на съвместната ни работа, Юли промени напълно не само физическото си състояние, но и това на духа. Гордеем се с теб, приятелю! Благодарим за доверието в нас. 🏆

А ето какво ни сподели и самият той:

“Казвам се Юлиан и съм на 48г. Управител съм на туристическа фирма. Наред с напрегнатата работа на компютър в офиса, ми се налага много често да пътувам в командировки. Всичко това е свързано с много стрес, неравномерен сън и липса на нормален хранителен режим.

Много години успявах сам да поддържам сравнително добра физическа форма, но с времето и увеличаващите се ангажименти, това ставаше все по-трудно. Последната година качих доста килограми. Беше време за промяна. Търсих различни начини – интернет фитнес курсове, клипове с упражения, онлайн хранителни режими, но резултат нямаше.

Тогава съдбата ме срещна със Станислав и неговия екип. Още след първата ни среща, аз разбрах, че ProjectFit – Пълна промяна е напълно различна, иновативна и интегрална концепция. Концепция, която комбинира физически, дихателни и закалителни упражнения, и хранителен режим, която е напълно съобразена с индивидуалните характеристики на всеки от нас.
Веднага ми допадна всичко, което Станислав ми представи. Включих се в проекта през средата на юни.

Положителната промяната дойде още през първите седмици- свалих килограми, почувствах се по-жизнен и работоспособен. Това продължа и сега. 🥰

От Станислав и екипа му постоянно получавам съвети и подкрепа как да продължа и това ми дава още повече самочувствие, че нещата се случват.

Нужни са и воля и постоянство! 🥇

Споделете във Facebook
Споделете в Twitter
Споделете с Linkdin
Споделете с Pinterest