Габриела Христова

“Навлизайки все по-навътре в себе си, решена да прекратя саморазрушителното и нездравословно поведение, което развих, в опити за управление, избягване и подтискане на непреодолими болезнени чувства, някъде там при борбата с вътрешните ми демони, страхове, комплекси и зависимости се загубих в тъмното.
Погълната от страх и негативизъм, лутайки се в един порочен кръг между вина и срам се предадох. Зациклих. Разпаднах се.
Психически. Физически. Самоизолирах се. Самосаботирах се при всеки опит за щастие. Достигнах до дъното и нямах сили да продължа.
Спрях да вярвам в себе си. Имах нужда някой да ми подаде ръка, някой да повярва в мен, когато аз самата не вярвам в себе си.
Някой да ми припомни, че има защо и трябва да вярвам в себе си. Някой да ми припомни, че животът е хубав. Имах нужда от позитивни хора в живота си.
И си ги пожелах. Не след дълго вселената отговори на молбите ми и ми изпрати вас – ProjectFit , едно малко общество, а всъщност второ семейство.
Благодаря за подадената ръка! Благодаря за подкрепата! Благодаря за опората! Благодаря за вярата! Благодаря за отдадеността и желанието, с които си вършите работата! Благодаря, че не осъждате и критикувате хората, а им помагате да се почувстват приети и разбрани! Благодаря за положителната енергия и емоции, които вие и целият отбор носите! Най-после се почувствах на мястото си!
Намерих приятели на най-различни възрасти. Благодарение на вас намерих сили да изляза от дупката, за което ще съм ви вечно благодарна.”

Кристиан

За нас е удоволствие да ви представим един от най-изпълнителните ни и стриктни клиенти- Крис!
– 10 кг., подобряване на общото състояние на тялото, здравето и тонуса, намаляване на процента подкожни мазнини и видимо покачване на мускулната маса.
Всъщност снимките говорят сами по себе си…
Благодарим ти, че ни се довери! ❤️

Мариана Иванова

– 10 кг
+100000 усмивки
= Mariana Ivanova
За времето на нашето познанство с Марианка, научихме много едни от други. Тя се превърна в ценен кадър на тийма и една от нашите харизматични звездички! Благодарим ти за доверието, отдадеността и хъса! Обичаме те!
А ето и началото на нейната история на промяната:

“Работата ми е свързана с голямо психическо натоварване и почти никакво физическо. Придвижвам се основно с автомобил и нямам време за ходене пеша. И така малко по малко, заедно с напредването на годините, качих доста килограми. Опитах няколко различни диети, след които имаше малък ефект и то за кратко. Беше ме обзела абсолютна апатия. Работа,вкъщи…Докато сина ми, който сега е на 8 години ми каза,че съм много дебела и трябва да отслабна. Стресна ме! Досега аз винаги съм била най-красивата майка и щеше да се жени за мен… ???? Това беше моят старт бутон. Веднага се обадих на ProjectFit,което се каних да направя сигурно 2 години. Избрах тях заради страхотните отзиви от няколко познати човека, а и заради персоналния подход и проследяване. Имах нужда от това, защото претърпях операция на херния на кръста и определено трябваше да внимавам. Най-трудната крачка беше първата! Край-имах вече уговорка!
Какво е за мен ProjectFit? – Индивидуален и професионален подход, който те кара да си супер изпълнителен и дисциплиниран, без гевезелъци и излишни претенции. И това става толкова тънко и финно, че въобще не ти тежи, а напротив- ходиш с желание. Не ти минава през ума да прескочиш тренировка. А мускулната треска е такава гордост и щастие за треньорите, че и ти започваш да се радваш, че те боли. Това май се наричаше мазохизъм????. И така, неусетно се променяш… хората около теб го отбелязват, започваш да се харесваш и се надъхваш все повече.
Тук не си сам, а част от екип, част от семейство. Получаваш и даваш подкрепа, радваш се искрено на всеки постигнат резултат. И нещо,което е много зареждащо: срещаш само усмихнати хора-изпотени, изморени,но усмихнати хора! И колкото и натоварен и труден да е бил денят ти, влизайки в залата те посрещат с усмивка и прегръдка….и край,всичко е различно!
Благодаря на Project Fit и на всички момчета и момичета, с които се запознах за тази уникална атмосфера! Страхотни сте и много ви обичам!❤”

Соня - Мария Панчева

Напоследък виждаме толкова много положителни промени в нашите клиенти, че ни е трудно да смогнем да ви представим всички. Днешната трансформация обаче е малко по-различна, защото се случва от разстояние. Соня-Мария е една от нашите машинки зад граница.
-15 кг. и завидна дисциплина и организация ! Браво, Сонче! Гордеем се с теб!
А ето и нейната история, разказана от първо лице:
“Преди няколко години открих, че имам проблеми с щитовидната жлеза, заради които качих 20 кг. за отрицателно време. В следващите няколко години качих още 20 кг., защото водех изключително нездравословен начин на живот. Започнах да се изморявам при най-леките физически натоварвания и тогава си дадох сметка, че трябва да променя навиците си. Поради лични проблеми, а може би и доза мързел, отлагах тази “промяна” в продължение на 2-3 години.
Не се чувствах щастлива, не се харесвах, но въпреки това останах пасивна.
За ProjectFit бях чула преди 3-4 години, когато мой бивш учител беше свалил 20 кг. с подкрепата на Станислав и екипа му. Тогава се възхитих на резултата и поисках и аз да го направя, но поради споменатите по-горе лични проблеми, а след това и ковид вълната, за мен беше невъзможно да започна, още повече защото се и преместих да живея в Англия.
Точно по време на епидемичната обстановка, Станислав създаде опцията за онлайн тренировки и така, преди 6 месеца се реших! Обадих му се и направих първата крачка към промяната.
Започнахме да тренираме, беше ми много трудно, имах прекъсвания, но въпреки това не се отказах. Към днешня дата благодарение на Станислав, Димо и Марк съм свалила цели 15 кг. Много уважавам и обичам моите треньори. Те ми помогнаха и продължават да го правят, въпреки несигурността и множеството ми мрънкания по време на тренировките.
Моят път е дълъг, пълен с препятствия, но вече изкачих първото стъпало и се чувствам в пъти по-уверена, особено с момчетата зад гърба ми!
Препоръчвам ProjectFit на всеки един, който иска да влезе във форма или да поддържа тялото си. Гарантирам, че тук е мястото, където освен персонално отношение и професионализъм в пълния смисъл на думата, ще получи подкрепа и разбиране. Щастлива съм, че съм част от отбора!”

Мариела

Представяме ви трансформацията на лъчезарната ни клиентка Мариела! ????
Когато дойде в залата, тя ни сподели, че се бори от дете с наднорменото тегло. Сваля килограми с различни диети, които обаче имат йо-йо ефект и резултатите са незадоволителни.
След вторората си бременност Мариела се застоява повече вкъщи. Поради грижите за децата и ежедневните проблеми спира да обръща внимание на това как изглежда и натрупва доста килограми. Това е и сюблимният момент, в който тя взима решение да се погрижи за себе си и да направи нещата по правилния начин- да влезе във форма с хранителен режим и тренировки. ????????????????
Разбира за ProjectFit съвсем случайно покрай страхотните резултати на приятели и решава да опита.
Понеже никога не е спортувала се притеснява дали ще се справи. Само след първата тренировката съмненията за успех са разбити- Мариела вече е сигурна, че е на правилното място в ръцете на правилните хора.
Резултатите не закъсняват. Грамота за свалени 10 кг. е само началото на това, което предстои да постигнем заедно! ❤️
Благодарим, че ни се довери, Мариелка!

Ангел

Приемайки ProjectFit не просто като работа, а като семейство, за нас е истинско удоволствие, когато имаме хора като Ангел “у дома”!

С много упоритост и самодисциплина, Ачо за нула време постигна заветните -10 кг. Още по-усмихващото в случая обаче беше това, че преди да му връчим грамотата, ни потърси неговата съпруга Ивелина с молба да направим връчването малко по-специално.
А ние само това чакахме…
Шокираното изражение на Ачо при вида на балоните, гръмването на конфетите, аплодисментите на цялата зала и най-ценното- ръчно направената грамота от сина му и прегръдката на жена му… Ето затова си струва всичко! Оставяме без намеса думите на прекрасната Ивелина (която вече също е част от Project FIT) да говорят сами по себе си, защото в случаи като този, ние сме безмълвни!
Благодарим за признанието! ❤️
“Аз се казвам Ивелина и засега следя от първи ред какво се случва в една малка зала с едни големи хора! Искам да изразя огромното си възхищение и респект към екипа на Проджект фит! В морето от предложения как да отслабнем и да влезем в по-добра форма, категорично се открои една зала, едно представяне и доста постижения.
По думите, по снимките и разбира се по интуиция, аз избрах в онзи момент, че това са мястото и хората, които ще помогнат на моя съпруг Ангел да започне да спортува. За първи път отидохме в залата заедно. И се започна!
С упоритост, воля, дисциплина, ден след ден виждам трансформацията, удовлетворението, хъса, разбира се и болката и трудностите и многото борби, които човек води със самия себе си! Почти една година и супер много промени на всякакво ниво. Оказва се, че да промениш тялото си става, след като промениш не само навиците си, но и мислите си.
По отношение на промяната …преди една година нямаше да повярвам какво предстои, защото това да спортуваш се оказва в наши дни модерно… супер яки екипчета, селфита зад всеки спортен уред… Всеки сам решава как ще си ползва новото тяло, но по-важното е да предстои следваща и следваща стъпка към по -съзнателен и здравословен живот …. Продължаваме ! Станислав, Димо, Марк и екипът са част от нашето семейство! Благодаря от сърце, че внесоха доста промени в живота ни, без да подозират колко големи всъщност! Имаме им доверие и им желаем да продължават да следват пътя си и да помагат на хората да повярват в себе си и когато е най-трудно да не се отказват! Вие сте страхотен гръб и опора за всеки, който е готов да тръгне по пътя на трансформацията, да излезе от удобната си черупка, да се почувства че е жив и може! Велики сте!!! Благодарим ви от името на цялото ни семейство, включително и Асен на 9 г., който също се радва на успехите на тати и ще следва примера му, че всичко е в нашите ръце! А аз също ще се предизвикам и ще се присъединя към вас!”

Карамфила Топалова

“Когато килограмите започнаха да се качват и се появи умора, апатия и никакво желание за каквото и да е, вече нямаше място за оправдания и отлагане. Започнах да разпитвам познати кой къде тренира, дали са чували за индивидуални тренировки с фитнес треньор, изготвяне на хранителен режим и така разбрах за ProjectFit и страхотния екип на Станислав Златарев.
Индивидуалният подход към всеки трениращ е стимул, отговорност и хъс за промяна.Това ми помогна да продължа да тренирам и да не се отказвам. Защото да си призная никак не ми беше лесно. Не бях тренирала от 7 години. Заседналият начин на живот те вкарва в спирала ,която обаче върви надолу и имаш усещане че няма измъкване…
За мое щастие обаче точно тогава открих Project FIT и обърнах спиралата нагоре!
Огромни благодарности към целия екип!”
Ние ти благодарим, прекрасна Кари!
С воля и упоритост, цветето на нашата зала- Karamfila Topalova показа, че никога не е късно да започнеш отначало. В нейния случай- по най-добрия начин! За нас е чест да бъдеш в отбора ни!
Продължаваме напред! ❤️❤️❤️

Георги Патриков

Представяме ви началото на едно вдъхновяващо пътуване в търсене на себе си на нашия прекрасен клиент и приятел Георги Патриков разказано от първо лице от самия него.
Благодарни сме, че работата ни предоставя ежедневна възможност за среща с хора като теб, Жорка! Ти си изградена личност, която показа какво иска и положи усилия, за да го постигне!
Продължаваме напред заедно. За нас е удоволствие да си част от отбор ProjectFit!
“Както повечето хора с натоварено ежедневие пред компютъра, с времето и възрастта килограмите се трупат, а качеството на живот и здравословното състояние се влошават. Рано или късно идва момент, в който трябва да направиш крачка встрани и да погледнеш нещата от различен ъгъл.
В началото на 2022 г. и за мен дойде този момент и взех дълго отлаганото решение да започна да спортувам редовно и да вляза във форма. Търсейки такова място попаднах на много фитнес зали и места за спорт, но липсваше нещо, което за мен е много важно – опитни инструктори и индивидуален подход, които да ми спестят лутането, грешките и множеството потенциални контузии и здравословни проблеми свързани със спорта, особено, когато имаш на гърба си много килограми, които да ти тежат.
Попадайки на сайта на ProjectFIT видях, че е точно това, което търся. Открих компетентни, дружелюбни и мотивирани хора и приключението започна. Два месеца по-късно и 17 кг. по-малко мога да потвърдя, че е точно така, а приключението продължава. Открих и нещо много ценно, за което не бях предполагал – удоволствието от това да спортуваш и да си физически активен. Благодаря на целия екип за професионализма и позитивното отношение.”

Иван Стоянов

Огромно удоволствие за нас е да ви представим страхотната трансформация на един от най-позитивните и надъхани наши клиенти- Иван!
За себе си Ванката разказва: “Работя от почти година и половина в МВР- Варна. Професионалната ми реализация е моя сбъдната мечта и една от мотивациите ми да отслабна и да бъда във форма.
Започнах да спортувам на 16 години, като посещавах различни фитнес зали. През 2016 г. тежах 119 кг. “Благодарение” на това се появиха силни болки в коляното ми, които лекувам и до днес, носех дрехи в размер 3 XL, бях изпълнен с много комплекси, търпях доста обиди и подигравки от другите хора…
Всичко това обаче не ме сломи, а напротив- мотивира ме да започна да тренирам и да направя най-голямата промяна в живота си.
За 10 месеца съвсем сам с клипчета от интернет и гледайки другите хора в залата, свалих 25 кг. В следващите 1, 2 години с помощ от треньор свалих още 10 кг. и така стигнах завидния резултат- -35 кг.
След прекъсване на тренировките от почти 2 години обаче, върнах 10-те кг. и натрупах много мазнини. Водех застоял начин на живот с изключително малко физическо натоварване и никаква мотивация и желание за промяна.
Следях ProjectFit от доста време, но все не можех да се наканя да започна промяната си, докато един ден покрай уникалните резултати на един познат, лежейки на дивана, реших да пиша на Станислав. На 20-тата минута, след като ми отговори бях в залата и той започна да чертае пред мен плана за голямата ми промяна.
И така, 2 месеца по-късно, 32 яки тренировки, почти никакво нарушаване на хранителния режим, с гордост мога да се похваля с моите постижения:
* – 9 кг. мазнини
* 2кг. мускулна маса
* уникално отношение
* професионализъм
* нови приятели
* мотивация, като никога досега!
Това са само част от факторите, които ме карат да продължавам своята промяна в Project fit с усмивка и удоволствие!
Благодаря Ви за всичко мили хора, уникални сте…Благодаря!!! ”
Ние ти благодарим, Ванка!
Ти си пример, че човек може да постигне всичко, стига да го поиска!
Спортът не възпитава характер, а го разкрива! Ти ни показа борбен характер и силна воля. За нас е чест да имаме такъв войник в редиците си!

Ева

Представяме ви Ева и нейните резултати само един месец, след като стана част от отбора на Project FIT.
Един месец на редовни тренировки и правилно хранене, съобразено с индивидуалните й потребности. Един месец на силна мотивация и воля.
На всеки от нас се е случвало да качи някое и друго килце, дали заради промяна в навиците, по-малко движение или пък прекаляване с вредната храна пред телевизора. В един такъв момент, лъчезарната Ева взима най-правилното решение за нея.
Вместо да се примири със ситуацията или пък да пробва диети с глад и „повечко ходене пеша“, тя реши да се обърне към нас, като професионалисти в областта. Резултатите й само месец по-късно са красноречиво доказателство, че решението й е било правилно- здравословно свалени 5 кг., намаляване на мазнините в тялото с 2 % и подобряване на общия й тонус.
Ако искате и вие да докажете на себе си и другите, че промяната е възможна, стига да я поискате- свържете се с нас на тел.0897 29 78 83 и не забравяйте, че разликата между това, което сте и това, което искате да бъдете е в това, което правите!

Елица Стоянова

Представяме ви Ели!
Един боец, една пълна машина в истинския смисъл на думата… Едно момиче, за което няма оправдания, няма пропусната тренировка, няма “аз си взех само едно парченце шоколад”… За нея има само един път- този към победата и мечтаната цел! Прочетете вдъхновяващата история на Ели, разказана от самата нея. А на нас ни остава само да кажем- Ели, гордеем се с теб! Заради хора като теб нашата работа е изпълнена със смисъл!
“Връщайки се назад във времето се замислям, че спортът всъщност винаги е бил част от мен. В ученическите си години тренирах волейбол, хандбал , баскетбол, но с нито един от тези видове спорт не съм се занимавала професионално, а по скоро се бе превърнало в мое хоби.
Преди 2 години се върнах от чужбина и си поставих за цел да променя себе си и хранителните си навици. В началото започнах да тренирам в една фитнес зала с треньор, който ме учеше на базови упражнения, но без някакви сериозни тренировки и режими. С леките тренировки не се задоволявах,тъй като не виждах промяната, която исках да постигна, а тя бе- да се чувствам добре в собственото си тяло. И така, докато през лятото на 2021 г. попаднах на най-добрите треньори за мен във Варна, а именно на екипа на ProjectFit.
В началото ми беше изключително трудно да свикна с тренировките и режимите, но не се отказах, защото вярвах в себе си, че мога! Благодарение на треньорите, които ми даваха стимул, мотивация и хъс успях да постигна много добри резултати. Тренировките станаха неизменна част от живота ми и не мисля да спирам да се предизвиквам и да изисквам повече от себе си. Фитнес тренировките ме научиха на дисциплина, търпение и отговорност.
Смея да твърдя, че ProjectFit стана част от моя живот! Благодаря Ви!
Be strong and don’t give up ”

Боян Станев

“Да определиш целта си е в началото на всяка победа.” – У. К. Стоун
Именно в това кратко изречение се корени мотивацията на Боян Станев точно преди да реши да стане част от семейството на ProjectFit .
Боян е боец! Доказва го с всяка изминала тренировка, с всяко преодоляно предизвикателство, с всяко пропуснато извинение. Боян е човекът, който умее да лепне най-широката усмивка на лицето ти просто с появата си, с благата дума, която ще ти каже, с милия поглед и приятелска прегръдка. Боян е човек, от който всеки екип има нужда!
Занимава се със спорт през целия си съзнателен живот. Започва с плуване ,преминава през футбол, бокс, а любовта му към хандбала му помага за успешен прием с военен профил в Национална спортна академия.
Докато служи в казармата започва да се занимава с бойни изкуства и става главен инструктор в армията по специализиран ръкопашен бой. Притежава 2-ро кю (Nikkyu)- кафяв колан в бойния спорт киокушинкай.
Става главен инструктор по полицейска лична защита и джуджицу 1 дан в Полицейско училище- Варна към Академията на МВР. И не на последно място е учител по ФВС.
Боби разбира за Project Fit от свой близък приятел от мотоклуба, в който членува. Вижда по негови думи “поразителната”разлика във визията и излъчването на Алекс Самуил Петър и решава, че е време и той да се погрижи за себе си. Преди години претърпява тежка черепно-мозъчна интервенция и грижите за външния му вид остават някак на заден план. Боби обаче усеща нужда от промяна и желание отново да се почувства в кондиция и добра форма.
И точно тук идва нашата роля. Под вещото ръководство на треньорите в Project Fit, Боби показа изключителни резултати само за 3 месеца.
Гордеем се с теб, Боби! Благодарим за доверието и споделената енергия!
Keep walking!

Петя Мамарова

Представяме ви първите стъпки в промяната на една от най-отдадените на своята цел клиентка- Петя.
Когато дойде при нас, Петя ни сподели, че поради забързаното си ежедневие и обездвижване и с напредването на годините, се увеличават и излишните килограми. Многократните опити за диети и безрезултатните тренировки в различни фитнес зали не я обезсърчават. Тя е сигурна, че там някъде има хора, които могат да й помогнат, защото решението й за промяна е по-силно от всичко!
Именно в този момент, тя намира своите „спасители“ в лицето на треньорите от Project Fit, които й дават и основната мотивация за реализиране на желаната промяна и първите свалени 10 кг. са вече факт.
Попитахме Петя какво е за нея нашия екип:
„Project Fit – професионализъм, вдъхновение, мотивация, приятелство!“
Именно такива думи са нашата най-голяма награда и показател, че се движим в правилната посока!
Продължаваме напред!

Иван Маринов

Запознахме се с Иван преди малко повече от месец. Обади ни се след като беше разбрал за старта на проект „Физическа култура“.
След 8 години активно бягане по футболния терен и поддържане на добра спортна форма, заминава за Англия, където за 6 месеца покачва теглото си с над 10 кг. Следват диети с йо-йо ефект, безрезултатни режими и т.н., докато не достига плашещите за него 90 кг. По време на един от локдауните, в уютната обстановка на дома, подобно на много хора, храната се увеличава, за сметка на движението, а оттам и килограмите растат нагоре. Заради натоварения си работен график и множеството ангажименти не му остава време за спорт, често пропуска хранения или пък приема голямо количество калории наведнъж.
Разказа ни, че е загубил мотивация и има нужда от нов, свеж рестарт на живота си.
Още на първата тренировка Ванката показа, че дисциплината и упоритостта не са му чужди. Наравно с „по-старшите“ в отбора на ProjectFIT той издържа на интензивното натоварване докрай.
Към днешна дата ситуацията на Иван е следната- – 10 кг. само за 1 месец, подобряване на нормативите, заложени в проект „Физическа култура“ почти двойно, подобряване на общите тонус и визия, хъс и мотивация за успех на 100 %!
Хора като Иван дават смисъл на нашата работа.
Благодарим ти, Ванка, че стана част от отбора на печелившите и доказа, че машина като теб е много по-силна от всички оправдания!
С този потенциал сме сигурни, че оттук насетне ще имаме още много поводи за гордост заедно!

Красимир Йорданов

Ние, от ProjectFIT никога не сме пускали платени реклами с обещания за мигновени резултати…
Никога не сме промотирали магически фет бърнъри, хапчета за отслабване, детокси и други подобни…
Нашата реклама са успехите и удоволетворението на нашите клиенти!
А най-голямата награда, която получаваме са усмивките и приятелството им!
В тази връзка Ви споделяме периода на Краси при нас до тук, разказан с негови думи:

„За подобряване на физическата си форма се доверих се на професионалистите от ProjectFit. Те ми направиха индивидуална диета, както и тренировъчен режим. Научиха ме да изпълнявам правилно всички упражнения и бяха до мен на всяка тренировка през последните 5 месеца. Постигнах поставените си цели: 1. Да намаля процента на мазнините в тялото си.
2. Да увелича мускулната си маса за сметка на мазнините без да качвам килограми.
Още на третия месец бях намалил обиколката на талията си с 13 сантиметра, благодарение на изгорените мазнини. Намалих и теглото си с 5 кг, въпреки чувствителното увеличение на мускулната ми маса.
Благодарен съм на екипа на ProjectFit за това, че ми показа пътя към моето усъвършенстване! Веселата група, съставена от желаещи да тренират в ProjectFit, в която бях включен, ми даде допълнителен заряд и мотивация. Запознах се с много позитивни и целеустремени хора и благодарение на тях преминах през интензивните тренировки с усмивка и добро настроение
Ще продължа да вървя по пътя на усъвършенстването! Благодаря на групата и екипа на ProjectFit за подкрепата!“
Благодарим, Краси!

Мари

Най-трудно е да предприемем първата крачка към промяна.
„Ще се справя ли? Ами, ако не успея? Заслужава ли си да опитам?“
Тези мисли преследват всеки един от нас в даден момент от живота ни.
Мислейки позитивно, привличаме позитивни неща в живота ни. Мотивираме се да сме по-добри в професията, учението, семейството, спорта и др.
Пожелаваме Ви да откриете Вашата мотивация, да не спирате да преследвате целите си и да ги осъществявате всеки ден!
Бихме искали да Ви представим успеха на една млада и очарователна дама, която се осмели да направи крачка към своето усъвършенстване отвън и отвътре.
-10 кг е резултатът от общите ни усилия.
Благодарим ти, че избра нас за твои треньори! Удоволствие е да се работи с теб, мила Мари!
Продължаваме напред!

Илиян Стефанов

Благодарение на правилната фитнес стратегия, приложена от екипа ни, и стриктното изпълнение от страна на Илиян резултатите, разбира се, не закъсняха.
4 месеца по-късно и 20 килограма по-малко!
Продължавай да сбъдваш мечтите си, а ние ще помагаме с каквото можем!
Поздравления!

 

Симеон Чифликчиев

Симо дойде при нас след като дълго време бе пренебрегвал състоянието на физическата си форма.
Навиците му на хранене също бяха абсолютно неправилни. Заедно избрахме най-подходящата за неговия случай услуга- персонални тренировки, хранителен режим и стриктно следене на резултати. Само за няколко месеца бяха свалени над 20 кг. телесна маса, а процентът мазнини от 26,5% бе редуциран на 8%.
Вече 2 години той поддържа страхотна форма и най-важното тотално промени своето виждане за здравословния начин на живот.

Вероника Стоянова

Бихме искали да ви представим нашата ослепителна клиентка – Вероника.
В резултат от съвместната ни работа за 6 месеца бяха редуцирани над 20% телесни мазнини и покачени 5 кг. чиста мускулна маса.
Оставяме снимките да говорят сами!
Браво, Рони!

Сара Димитрова

Постоянството и волята са ключът към успеха!
Представяме Ви невероятната промяна на Сара в рамките на 50 дни! 10% редуцирани телесни мазнини и покачени 2 кг. чиста мускулна маса.
Мила Сара, продължавай в същия дух да доказваш, че можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш!

Виктор Димитров

Още със събуждането ни рано сутрин, сме изпълнени с мисли за задачите, които трябва да изпълним през деня. Било то важната среща, която предстои с шефа или започването на нова работа, взимането на децата от училище, лекциите в университета и т.н.. За нас е важна обаче, една определена мисъл, а тя е:
„Ох, нямам търпение да стане 19:00 ч., за да отида на фитнес!!!“
И в продължение на 1 месец Виктор става с точно тази мисъл: „Днес съм на тренировка и ще дам всичко от себе си!“.
Именно тази мисъл е първата стъпка към резултатите, които е постигнал до момента- 6,5% редуцирани подкожни мазнини и максимално запазена (почти непокътната) мускулна маса.
Преобразяването на Виктор продължава.
Браво, Вики! Продължаваме в същия дух!

Калина Караиванова

„Огънят в очите на човек повярвал в себе си, е сто пъти по-блестящ от слънцето“
Адмирации за постижението на Калина в борбата с килограмите.
Честити – 10 килограма
Благодарим ти, че ни се довери!
Продължаваме напред!

Светлана Стефанова

Една пълна промяна! С първите си стъпки във фитнеса и от „прохождането“ си в нашата зала, Светлана ни показа какъв борец е! Никога не се отказа и никога не сломи глава.
Със замах стопи всички препятствия, които се изправиха на пътя й. Вижте сами нейната промяна от 16.07.2019г. до 01.03.2021г.
-25 кг.
Светле, гордеем се с теб и с всичко, което постигна при нас! Продължавай да се отнасяш във всяко свое начинание със същия хъс и желание за победа!

Павел Лазаров

Успешно покачване на мускулна маса при клиент с диагноза „кифоза“ (увеличена извивка в горната част на гръбнака).
Павел реши да ни се довери и не сбърка в избора си на правилен екип. Изготвихме специално за него подходяща тренировъчна и хранителна стратегия.
Адмирации Павка, за смелостта и отдадеността!
Продължаваме заедно нагоре! Сигурни сме, че ще пожънем много нови успехи!
Упяват тези, които никога не спират да се опитват!

Блага Владева

Когато ни задават въпроса “Какво е по-различно при Вас, за да постигате такива резултати с клиентите си?”
Обобщаваме отговора до три основни точки:
1. Адекватно изготвена фитнес стратегия- хранителен план, различен тип и брой тренировки, периодични телесни анализи, изготвени от дипломиран в Германия специалист.
2. 100% подкрепа и индивидуален подход към всеки трениращ при нас по време на целия процес.
3. Страхотен екип от млади, нахъсани треньори, създаващи приятна среда за тренировки и приятелска атмосфера.
Представяме Ви Блага Владева. Наш клиент от 02.06.2020г.
Свалени -40 килограма.
Официално първият ни клиент постигал такъв невероятен резултат!
Блажи, продължавай да бъдеш толкова целеустремена, усмихната и озаряваща всичко и всички с енергията си. Не спирай да мотивираш себе си и останалите, също така, както мотивираш и нас всеки път, когато си на тренировка. Благодарим ти за доверието! Страхотна си!
А ето какво споделя и самата Блага-
„Измина една вълшебна година, от първата ми среща с екипа на Projectfit.
Те ме научиха не само как да променя тялото си, как да постигна немислими резултати в борбата със себе си, как да превърна това в нов начин на живот, жажда, необходимост. Но най-вече ме научиха, че с любов се постига всичко. Тяхната любов към професията, на която са отдадени, към всеки един човек пристъпил плахо залата на Projectfit, понякога със сълзи на очи, както бях самата аз, понякога силно потиснат и затворен в собствената си неувереност и комплекси. Те повдигаха духа ми през всички трудни моменти, на ръба да се предам, в тази трудна битка. Те ми вдъхнаха вяра в самата себе си, че мога, че ще успея. Точно така и стана! Разкривайки боеца в мен, заедно, неизменно, с огромно постоянство и търпение, сега с гордост мога да заявя, че съм трениращият с най-много свалени килограми до момента.
Благодаря ви за всичко! За подкрепата, вярата в мен, тогава, когато аз сама не вярвах в себе си, за ведростта, усмивката, сплотения дух на залата, макар с толкова разнородна среда от хора в различни възрасти и с различни професии. За смеха, чувството за лекота, това че си приет и винаги добре дошъл. За прекрасните празници и събирания. И най-вече ви благодаря за любовта, с която вършите всичко. Това е не просто поредната фитнес зала, не просто бизнес. Вие не сте поредните фитнес инструктори. Вие се превърнахте в едни от най-важните хора в живота ми. В мои учители! Благодаря ви за всичко! Имате цялата ми обич! Не ви пожелавам успех, това е нещо неизменно, което върви редом с вас! Пожелавам ви да сте все така сплотени, да се обичате и подкрепяте като партньори, екип, приятели. В това се корени магията на Projectfit.“

Арзу Мехмедова

Споделяме с Вас успеха на една симпатична млада дама, която преди 5 месеца прекрачи за първи път вратите на ProjectFIT.
Арзу в момента е една от най-пъргавите, най-раздаващите се и най-отдадените на целта си *машинки* в залата ни.
Почти кг разлика са постигнатите резултати до момента.
Арзу, не спирай да се бориш за това, което искаш да постигнеш не само във фитнеса, но и в живота, бъди винаги така лъчезарна и продължавай да ни заразяваш със смеха си.
Продължаваме напред!

Кирил Костадинов

Зададени цели в началото:
– Подобряване на начина и качеството на живот чрез спорт
– Повече енергия и тонус
Резултати:
Покачени 4 кг. мускулна маса и редуцирани 6 кг. мазнини! Дотук!
Нуждата от интегриране на правилно хранене и правилен тип тренировки става все по-осезаема в днешно време. Излишно е да споменаваме ползите им, защото те са много и не само козметични, а и чисто здравословни!
Смело твърдим, че ние притежаваме нужните умения, опит, енергия и хъс да бъдем Ваши персонални треньори и да извършим Вашата пълна трансформация при нас!

Тодорка Станкова

„Не искам да отслабвам много, само искам да се постегна“
Много често в ежедневната си работа чуваме този израз като желание на клиентите. Всъщност „да се постегна малко” е не толкова лесен процес и често се оказва голямо предизвикателство пред много жени.
Така желаното „стягане“ представлява две основни неща, които се случват с тялото:
1. Процентът подкожни мазнини се редуцира.
2. Мускулната маса се покачва.
А за да бъде успешно „стягането“, трябва да бъдат взети предвид поне три от най-важните фактори:
1. Правилно нагласяне на храната, съобразено с клиента.
2. Тренировки по адекватно изготвен тренировъчен план.
3. Следене на резултатите и отчитане на прогреса.
Именно тези базисни правила разяснихме на нашата клиентка Тодорка Станкова, на която направихме пълна тренировъчна стратегия. Всяка тренировка бе проведена под наш надзор и познайте…
Резултатите не закъсняха!
Защото тук бе приложено всъщност най-важното правило- всеки, който се отнася сериозно и дисциплинирано към поставената цел, жъне успехи и печели собствената си битка!

Антони Гунчев

Сколиозата е заболяване, което се характеризира с определен комплекс от симптоми. Основен сред тях е латералното (странично) изкривяване на гръбначния стълб.
Именно такъв беше казусът с нашия клиент Антони Гунчев. Вследствие от гръбначното изкривяване, Тони беше с изразен мускулен дисбаланс между двете половини на тялото му (видимо на снимките).
След 5 месеца тренировки подсилихме мускулатурата, като акцентирахме на по-слабо развитите мускули, чрез изолиращи двете половини на тялото (една от друга) упражнения.
Резултатът преди и след е видим от снимките и говори красноречиво за успеха, който сме постигнали заедно.
От тук насетне следващата цел е цялостно покачване на мускулна маса и запазване на нисък процент подкожни мазнини!

Кристалина Колева

Избран пакет услуги: „Пълна промяна“
Резултатите на Криси за 70дни!
БЕЗ ГЛАДУВАНЕ!!
БЕЗ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ!!
БЕЗ „МАГИЧЕСКИ ЧАЙОВЕ“ И „ДЕТОКС ИЗМИСЛИЦИ“
Какво получи Криси при нас:
1. Изграждане на хранителни навици и култура на хранене!
2.Следване на строго индивидуален изграден режим на хранене, периодични промени по режима спрямо постигнатите резултати.
3. Индивидуални тренировки, съборазени с физическото ниво и подготовка.
4. Следване на строго индивидуален тренировъчен план, периодични промени по плана, спрямо постигнатите резултати.
5. Измерване на всеки 14 дни с телесен анализатор и следене на прогреса.
Какво НЕ получи при нас Криси:
1. Несериозно отношение към нея и нейната цел!
2. Неподходящи за нейната цел тренировки!
3. Некомпетентни насоки за хранене!
„Абе яж малко пиле с ориз там и не яж хляб… ще стане работата“
4. Контузия, провал, разочарование и пренебрежение.
Поздравления за добре свършената работа на Криси и целия екип на ProjectFIT!
Продължаваме напред!

Стела Костова

Стела трансформира тялото си за няколко месеца и вече две години поддържа формата си при нас, подобрявайки постигнатите резултати!
През това време, тя показа какво означава воля и постоянство и спечели нашето уважение!
Стели, пример си за повече хора отколкото ти си мислиш, затова те молим…. НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ!!!
Продължавай да надграждаш себе си, като човек и спортист, защото бъди сигурна…. Очакват те още много върхове!
Ти не си просто клиент на ProjectFIT!
Ти си ProjectFIT!
Обичаме те и бъди сигурна, че имаш верни другари в наше лице!

Габриела Банкова

Кога да започна тренировки след бременност?
Въпрос, на който се налага да отговаряме често. Еднакъв отговор за всички обаче, няма. Необходимо е да се вземат под внимание различни фактори:
Тренирахте ли преди бремеността?
Тренирахте ли по време на бремеността?
Колко често?
Колко интензивно?
Каква е тренировъчната ви цел?
По естествен начин ли сте родили или с цезарово сечение?
Както сами виждате всичко е абсолютно индивидуално и относително. За това ако не се чувствате сигурни как да подходите, се консултирайте със специалист в областа!
С Габи започнахме съвместна работа два месеца, след като тя стана майка за първи път. Първоначално в тренировъчната стратегия бяха предвидени тренировки в домашни условия и хранене, съобразено с това, че все още кърми. Преди да започне тренировките, Габи беше обучена от нас в залата, как да изпълнява упражненията безопасно и с правилна техника сама вкъщи.
Поддържахме връзка през цялото време, а месец по-късно, започнахме и индивидуални тренировки в залата ни. Както виждате, пълната промяна и възтановяване на Габи вече са факт, който се радваме да споделим с всички вас! А именно:
-Над 15кг свалени мазнини
-5 килограма покачена мускулна маса
-Добра физическа форма и подготовка
-Перфектно здраве и визия

Габриела Филипова

Ето какво споделя Габи за нейната вдъхновяваща промяна:

„Искам да ви споделя нещо много лично за мен, история изпълнена с доста трудности, но и много воля. В първи клас откриха, че имам лека сколиоза и точно това за пръв път ме накара да вляза във фитнес залата. Като всяко дете обаче на мен ми се играеше навън, вместо да тренирам. Ходех 8 години на плуване, защото нали знаете “полезно е за гърба”. Е да, ама за мен не беше от особена полза. Годините си течаха, ставаше по-зле, но все ми казваха „ще го израстеш, вече няма накъде да се променя, лечение няма вече”… Много обнадеждаващо нали? На думи не звучи толкова страшно, до момента, в който не можех 2 седмици да стана от леглото от болки.. с още малко залежаване имаше шанс да се стигне до херния… започнах след това да се пазя повече, уж да тренирам, но само от интернет, приятели, не става.
Тук вече стигаме и до по-приятната част. Разликата между двете снимки е само 32 дни, а резултатът е уау. Никога не съм си мислела, че мога да постигана толкова (направо се бях отчаяла и отказала). Но ми беше напомнено, че начин винаги има, стига да го искаш достатъчно!! С този пост искам да постигна точно 2 неща: да превъзмогна себе си и срама, да ви споделя моя проблем и най-вече обаче да ви мотивирам да се хванете в ръце и да се грижите за себе си! Спортът лекува! Специални благодарности на ProjectFIT за специалния тренировъчен режим, който бе изготвен лично за мен и моя (вече 13 годишен) проблем. Oпределено продължаваме напред! С помощта на професионалисти всичко е възможно! Не е лесно, но си залужава! Аз вече се грижа за себе си! Направете го и вие!”

Петър Иванов

Типично в свой стил, с много хумористични нотки, но и искрен до болка, Ви споделяме какво ни написа Петър:
„Има два момента във всяко начинание:
-Да се решиш.
-Да не се откажеш.

Решението е лесната част, но борбата със самия себе си е нещо съвсем различно. За мен лично, подкрепата се оказа решаваща, за това което постигнах.
Изключително съм доволен, че жена ми е с мен в тази промяна, и си помагаме взаимно. Ако някой ви каже, че е лесно…. Изобщо не му вярвайте.
Мускулите ни (до колкото ги имаше в началото) искаха да се изнесат от нас. С времето мускулната треска не изчезваше, а само сменяше локацията си . НО РЕЗУЛТАТИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ВСЯКА ЕДНА МИНУТА ТРЕНИРОВКА.
Може би, най-важното от цялото това приключение са треньорите. Да успеят да те завладеят и да те нахъсват да се развиваш.Нямаш ли точните хора зад гърба си, надали ще се получи. УНИКАЛНИ СТЕ, БАНДА! Не знам как го правите и как успявате да сплотите всички, които идваме при вас. Не ви усещам като треньори, а като приятели. Хора, с които времето в залата минава с лекота и е забавно измежду болката . Това, което постигнахте с мен за това кратко време, за мен самия е нереално. Борбата продължава и се надявам занапред да сте все така търпеливи и забавни.
Братя и сестри по агония, успех на всички… И нека щангите бъдат с вас.“

Александрина Пенева

Из „Граф Монте Кристо“ „Разтърсете света, променете облика му, занимавайте се с безумни дела, станете престъпник, ако трябва, но живейте! Човек трябва да е пожелал да умре, за да разбере колко хубав е живота“
Сега следва малко интерпретация из „Промяната в ProjectFIT“.
– Пожелайте промяната, разтърсете ежедневието си, правете нови неща, предизвикайте себе си!
СЪБУДИ СЕ. ТРЕНИРАЙ. УСМИХНИ СЕ. ПОВТОРИ.
Силата идва от вътре – увереността отвън си личи!
Мила, Алекс,
понякога може би наистина ти се е искало да „умреш“, докато правиш безброй клекове, лицеви опори, бърпита, планкове и така нататък … Но… Ти ни показа, че си истински борец, който не се страхува да се изправи срещу себе си и да победи! Караш ни да се гордеем с теб всеки ден! Поздравления за невероятната промяна!
Честити -10кг

Габриела Христова

Представяме Ви поредната вдъхновяваща промяна на нашата клиентка Габриела Христова.

Преди 2 месеца Габи пристъпи прага на ProjectFIT със сколиоза, мускулен дисбаланс и болки в гърба и кръста. За разлика от повечето хора, които започват тренировки при нас основно заради нуждата от визуална промяна, сваляне на процент мазнини или пък изграждане на мускулна маса, тук случая не беше точно такъв. Габи имаше нужда от помощ, заради болките, причинени от недостатъчна физическа активност и липса на информация относно състоянието ѝ.
Гръбначните изкривявания се срещат при всеки трети човек, а причината за появата им в повечето случаи остава неизвестна. Обикновено хората търсят лекари, подлагат се на тежки терапии или още по-лошо- не обръщат никакво внимание и „лекуват“ състоянието си с обезболяващи медикаменти.
С представянето на тази трансформация искаме да Ви покажем как само за 60 дни мускулният дисбаланс е намален, мускулатурата на гърба е подобрена укрепвайки и предпазвайки гръбначния стълб, а от болките няма и следа.
Именно това са последствията от спорта, балансираното хранене и правилно подбраните упражнения, изпълнявани под вещото ръководство на треньори специалисти.
След постигнатите резултати продължаваме напред към следващите цели, които си постави Габи. А ние можем само да бъдем до нея и да ѝ помагаме с осъществяването им, доверявайки се на максимата „Ако искаш нещо, което никога не си имал, трябва да направиш нещо, което никога досега не си правил.“!
Dare to change!

Петър Иванов

Петър живее и работи в София, води динамичен начин на живот с голямо психическо и малко физическо натоварване. Работата му е на компютър 5-6 дни в седмицата.
Беше нужен един 10 минутен разговор, за да се убедим, че Петър е готов да започне фитнес стратегия под наше менторство, както и той да се убеди, че точно ние сме неговите хора.
В рамките на 48 ч. бяха изготвени всички нужни материали- хранителен режим и тренировъчна програма, съобразени с начина му на живот и специфичните особености на организма му, кръвна група, травми, избор на подходящи хранителни добавки и план за приемането им.
През цялото време Петър получаваше напътствия и подкрепа от нас за изпълнението на плана. От разстояние следяхме прогреса му и правихме нужните корекции.
Точно 5 седмици след старта, резултатите са на лице. Петър вече може да се похвали с -10 килограма редуцирано тегло и цялостна смяна на визията.

Явор Янков

Силата на успеха се крие в това, колко силно искаш да постигнеш целта си и на какво си готов за осъществяването й. Успехът не идва за ден или два. Той е резултат от усилен труд, търпение и дисциплина.
С този пост искаме да ви покажем, какво може да се постигне, когато човек е въоръжен с необходимите мотивация и решителност!
На 13.09.2018 г., Явор тежеше точно 103,4кг с 22,2% телесни мазнини. От последното измерване на Явор на 15.11.18 до сега от 96,4кг и 16,4% мазнини, успяхме да свалим общото му тегло до 88,5кг, а телесните му мазнини са редуцирани до 11,9%.
Явор стартира 2019г. с нов хранителен режим и тренировъчна програма, продължавайки пътя към на собственото си съвършенство.
Благодарим ти Явка за доверието и отдадеността!

Йордан Чавдаров

„Бях решил да започна работа с персонален треньор. След проучване на треньорите във Варна и препоръки от приятели, се спрях на ProjectFIT и Станислав Златарев.
Свързах се с тях, уточнихме целите ми и след седмица започнахме работа с персонален хранителен режим и тренировъчна програма. През тези два месеца резултатите ми бяха следени седмично и режима коригиран спрямо резултатите ми, тренировките бяха тежки, но след тях винаги имаше наслада от успеха. Не беше лесно, но получавах постоянна подкрепа от Станислав в трудните моменти и резултатите не закъсняха. Изключително съм благодарен на ProjectFit за отношението, подкрепата и постоянната мотивация да продължавам напред.“
Постигнати резултати:
На 6.1.19 Йордан започна с общо тегло от 80,7 кг, от които 19,9% телесни мазнини.
Два месеца по-късно може да се похвали с общо тегло от 73,1кг с 12,4% телесни мазнини.
Благодарим ти, Данчо, за отдадеността и усилията, които положи през изминалите 2 месеца. Продължаваме в същия дух!