ЗЛАТЕН АБОНАМЕНТ

399,99 лв

Закупувайки “Gold Membership” получавате изграждане на тренировъчна стратегия и стратегия за хранене, изготвени от главния треньор и експерт по спортно хранене на Project FIT. Услугата се изпълнява САМО под надзора на Станислав Златарев.
Хранителният режим на ProjectFit представлява строго индивидуална фитнес стратегия, изцяло създадена на база Вашия пол, възраст, телосложение, моментна форма и лайфстаил. Всеки елемент на хранителния режим е подробно описан с ясни указания за спазване. Приложените съвети и похвати в режима са гаранция за най-ефективно изпълнение на диетата Ви и извличане на абсолютния максимум от нея. Всеки хранителен план съдържа информация относно хранителните продукти, приложени в него, разпределението на дневните дажби, времеви паузи между храненията, съвети за най-лесно приготвяне и организиране на порциите и др.

Стъпка 1

След предварително направена уговорка, ще бъдете поканени на място в залата ни, където ще се запознаем лично, и подробно ще обсъдим всичко, което интересува Вас и нас относно стартирането на тренировки.
Ще Ви бъде изпратена анкетна бланка, чрез която си набавяме необходимата информация за изграждането на фитнес стратегията. Анкетните бланки на клиентите се съхраняват в архива на ProjectFIT, съгласно с регламента за лични данни и не са достояние на трети лица.

Стъпка 2

Измерване с телесен анализатор „TANITA“
Следва измерване на телесна маса с уред (общо тегло, %мазнини, %мускулна маса, %вода в тялото, скорост на метаболизма и др).

За да е максимално точно измерването, от 6 до 8 часа преди това не трябва да се консумират храна и вода. Практиката ни е показала, че е най-удобно то да се случи рано сутрин, след ставане от сън. Продължителността на измерването трае не повече от 5 минути. След събиране на цялостната информация следва обсъждане и задаване на реална цел и времеви период за достигането й.

 

Стъпка 3

След Стъпка 1 и Стъпка 2 се уговаря най-удобния час за Вас, за провеждане на тренировките в залата.

Честито! Вече сте част от семейството на ProjectFIT!

Как протичат тренировките?

– Тренировките се провеждат в спортна зала „Физическа култура“ на ул. Петко Тодоров 56, която е пригодена за аеробни и анаеробни тренировки, съобразени изцяло с индивидуална за всеки клиент методика.

– Тренировките могат да бъдат: силови тренировки, кардио тренировки, HIIT Тренировки, класически фитнес тренировки и др.

– Тренира се само с един клиент (по изключение двама) в рамките на една тренировка.

– Продължителност на тренировките от 60 до 90 минути (в зависимост от целта и възможностите на клиента)

– Тренировките може да се провеждат от два до пет пъти седмично (по преценка на треньора, спрямо целта, физическите и времеви възможности на клиента)

Какво ни отличава от другите спортни зали и треньори?

Вашият успех е наш успех и най-добра наша реклама! Именно затова винаги подхождаме с нужното внимание към всеки един от клиентите ни. Не желаем да губим нито Вашето, нито нашето време!

Ние Ви предлагаме:

За записване и допълнителни въпроси, свържете се с нас!