Станислав Златарев

Основател и главен треньор

Аз съм Станислав Златарев. Аз съм мъж, баща, приятел, фитнес треньор, инструктор по дихателни практики, пътешественик, любопитен откривател.

Аз съм създаделят на ProjectFit – Пълна промяна- общност от мотивирани хора, които с ясна цел и амбиция преследват мечтите си в търсене на своето по-добро Аз.

Щастлив съм, че съм обграден от стойностни и целеустремени хора. Всяка сутрин се чувствам зареден с енергията, която ми отдават хората, с които работим в залата. Процесът на личностното развитие, започва само и единствено с желанието на всеки да се предизвика. Това е моето верую в живота. Целият ми съзнателен живот е тясно обвързан със спорта. Посветил съм се на това да помагам, да променям човешки съдби и да изкарвам пълния потенциал, заключен във всеки един от нас. Вместо да ви запознавам детайлно с образованието си, грамотите и сертификатите, които имам, ви предлагам да разгледате нашата секция “Преди/сега”. Ето с това се гордея, не с оценките и окичената с награди стена. Гордея се с всеки един от вас и с това, което постигаме заедно!